29 Haziran 2015 Pazartesi

Flormar Smooth'n Blush Krem Allık

    Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba! Yaz tatilinin gelmesiyle birlikte blogla daha fazla ilgilenebileceğim nihayet :)
    Bugün Flormar Smooth'n Blush krem allık deneyimimi paylaşacağım.





   Hepimizin kullandığı toz yapıdaki allıklar bir yana, krem allıklar kalıcılık açısından çok daha uzun süreli kullanım sağlıyor.
 

   Krem yapıda olan allık, 20 ml'lik bir tüpte satışa sunulmuş. Fiyatı ise 24.90 TL. Ama indirimlerden 12.45 TL ye kadar indirimli şekilde almanız mümkün.
 


  

    



          Peki nasıl uyguluyorum?
 
    Parmağınıza resimdeki kadar aldığınızda tüm yanağınızı renklendirmeye yetiyor. Uygulamasını parmak uçlarınızla yapabilirsiniz. Eğer fırçayla yapmak isterseniz ise Real Techniques Stippling Brush biçilmiş kaftan. Stippling Brush ınız yok ise bir makyaj süngeri veya bir fondoten fırçasıyla pıt pıt yaparak da uygulayabilirsiniz.
 

   Yanağınızda pürüzsüz ve ipeksi bir his oluşturuyor ve dağıtma açısından daha kolay bir kullanım sunuyor. Kalıcılığı ise 4-6 saat kadar ilk sürüldüğü andaki gibi devam ediyor. Tazelemek veya daha keskin bir görüntü elde etmek isterseniz yakın renkteki bir toz allıkla üstünden geçebilirsiniz.
    4 çeşit rengi satışa sunulmuş. Bendeki rengi ise light coral. Hafif bir şeftali tonu. Özellikle günlük makyajlarımda son zamanlardaki tercihim oldu.


   Parmağınıza leblebi kadar aldığınızda ve dağıttığınızda rengi şöyle duruyor:




  Kısacası denenmesi gereken bir ürün olduğunu düşünüyorum. Çünkü bu allıktan sonra toz yapıdaki allıkları bir kenara attım. Kalıcılığı İzmir'in sıcağına bile dayanıyor :) Ayrıca bir Türk markasının böyle çeşitli ve başarılı ürünler üretmesi de cezbedici, ne demişler yerli malı yurdun malı :))                                                                                          

 Tekrar görüşene kadar kendinize iyi bakın, sendromsuz pazartesiler :)




  

2 yorum:

  1. Dayanıklılığı ve rengi süpermiş. Kesinlikle gidip bakacağım :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Melis Hanım :)
    Türkiye'nin yeni alışveriş dünyası buypasa.com çok yakında açılıyor. Pudra, allıklar ve daha yüzlerce üründe inanılmaz indirimler sizi bekliyor. Ayrıntılı bilgi için http://sanalpazar24.net adresini ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil